ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09.00 -20.30 (+30) 210 77 02 192 - (+30) 210 74 73 366
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09.00 -20.30
(+30) 210 77 02 192
(+30) 210 74 73 366

banner espa

banner gr
ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Τι είναι οι αισθητικές αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης;

Με τις αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης, γίνεται αναπλήρωση των δομών ενός δοντιού που έχει βλάβες. Οι αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε ποικιλία οδοντιατρικών εργασιών, όπως είναι οι εμφράξεις (σφραγίσματα), όψεις σύνθετης ρητίνης, καθώς και ένθετα, επένθετα και υπερένθετα. Στόχος είναι να αναπληρωθούν οι δομές του δοντιού που λείπουν, αποκαθιστώντας κάθε στοιχείο και της επιφάνειας του δοντιού, με βάση τα φυσικά χαρακτηριστικά του.

Οι εμφράξεις σύνθετης ρητίνης ή "τα λευκά σφραγίσματα", είναι η θεραπεία εκλογής για τερηδονισμένα δόντια. Ο οδοντίατρος φροντίζει να επιλέξει την επιθυμητή χροιά για το χρώμα του λευκού σφραγίσματος, ώστε να ταιριάξει οπτικά απόλυτα με τα γειτονικά δόντια.

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι βιοσυμβατή σύνθετη ρητίνη. Είναι ένα αισθητικό υλικό, συγκρινόμενο με τα παραδοσιακά "μαύρα" σφραγίσματα (εμφράξεις αμαλγάματος). Επίσης μιμούνται τη συμπεριφορά του φυσικού δοντιού, όσον αφορά τις ιδιότητές του.

Μια άλλη θεραπεία με τη χρήση σύνθετης ρητίνης είναι οι όψεις. Ο οδοντίατρος μπορεί να αναπαραστήσει με λεπτομέρεια τη μικρομορφολογία της επιφάνειας του δοντιού, προσθέτοντας ακόμη και μικρές ρωγμές ή αποφλοιώσεις, αν αυτό είναι επιθυμητό ώστε να εναρμονιστεί η αποκατάσταση με τα γειτονικά δόντια.

Επισκόπηση Θεραπείας

Αισθητικές Αποκαταστάσεις Σύνθετης Ρητίνης

Χρονοδιάγραμμα Θεραπείας

Κόστος

Δείτε τις Κλινικές Περιπτώσεις

Σύρετε το δείκτη επάνω - κάτω για να δείτε ολόκληρη την εικόνα.