ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09.00 -20.30 (+30) 210 77 02 192 - (+30) 210 74 73 366
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09.00 -20.30
(+30) 210 77 02 192
(+30) 210 74 73 366

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι τεχνητές ρίζες κατασκευασμένες από τιτάνιο. Ένα οδοντικό εμφύτευμα μπορεί να αντικαταστήσει τη ρίζα ενός φυσικού δοντιού που λείπει.
Περισσότερα

ΟΨΕΙΣ

Οι όψεις είναι εξαιρετικά λεπτές ‘φλοίδες’ από πορσελάνη ή σύνθετη ρητίνη, που συγκολλούνται με ειδικές διαδικασίες στις επιφάνειες των φυσικών δοντιών.
Περισσότερα

ΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ

Οι στεφάνες είναι ακίνητες οδοντιατρικές προσθέσεις που αποκαθιστούν τη φυσιολογική λειτουργία και εμφάνιση των φυσικών δοντιών. Μια στεφάνη πρέπει να φαίνεται και να λειτουργεί σαν ένα φυσικό δόντι.
Περισσότερα

ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ

Μια οδοντιατρική γέφυρα είναι μια οδοντιατρική προσθετική εργασία που είναι μόνιμα συγκολλημένη στα δόντια.
Περισσότερα

SMILE MAKEOVER

Η ‘ανανέωση’ σε ένα χαμόγελο μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες θεραπείες, από ορθοδοντική μέχρι θεραπείες με προσθετικές αποκαταστάσεις. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε ένα φυσικό, λειτουργικό και όμορφο αποτέλεσμα για τους ασθενείς μας.
Περισσότερα

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Μια πλήρης αποκατάσταση του στόματος είναι η διαδικασία αποκατάστασης όλων των δοντιών συνολικά, σε άνω και κάτω γνάθο. Γίνεται δηλαδή μια ‘ανακατασκευή’ όλων των οδοντικών δομών και αποδίδονται νέα στοιχεία σε λειτουργία και αισθητική.
Περισσότερα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Με τις αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης, γίνεται αναπλήρωση των δομών ενός δοντιού που έχει βλάβες.
Περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΣΤΩΝ

Η κατευθυνόμενη ή καθοδηγούμενη αναγέννηση ιστών είναι ένας όρος για περιοδοντικές τεχνικές που ακολουθούνται ώστε να αποκτήσουν τις επιθυμητές διαστάσεις και σχήμα οι περιοδοντικοί ιστοί.
Περισσότερα