ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09.00 -20.30 (+30) 210 77 02 192 - (+30) 210 74 73 366
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09.00 -20.30
(+30) 210 77 02 192
(+30) 210 74 73 366

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Βασίλειος Χρονόπουλος

Βασίλειος Χρονόπουλος

Βασίλειος Χρονόπουλος

Ο Βασίλειος Χρονόπουλος είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εξειδικεύτηκε στην Προσθετική στο Marquette University στο Milwaukee των ΗΠΑ και απέκτησε Master (MSc) και Διδακτορικό (PhD) από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει πλουσιότατο ακαδημαϊκό και κλινικό έργο. Έχει διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Adjunct instructor στο Τμήμα Περιοδοντολογίας, Ενδοδοντίας και Οδοντιατρικής Υγιεινής στο University of Louisville στο Kentucky και Καθηγητής Επανορθωτικής Οδοντιατρικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Griffith University στην Αυστραλία.

Σήμερα είναι Επισκέπτης Καθηγητής στο Τμήμα Προσθετικής του Baylor College of Dentistry, Dallas και Επίτιμος Καθηγητής Προσθετικής (Honorary Professor Of Prosthodontics) στην Οδοντιατρική Σχολή του Hong Kong που έχει ανακηρυχτεί καλύτερη Οδοντιατρική Σχολή του κόσμου τα τελευταία τρία χρόνια.

Έχει πάνω από 100 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και έχει προσκληθεί να δώσει περισσότερες από 300 ομιλίες σε όλο τον κόσμο πάνω σε ολόκληρο το φάσμα της Προσθετικής.

Ασκεί την Οδοντιατρική ως Προσθετολόγος από το 1995.

Κωνσταντίνος Τσούτης

Κωνσταντίνος Τσούτης

Κωνσταντίνος Τσούτης

Ο Κωνσταντίνος Γ. Τσούτης είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Εξειδίκευσης στην Προσθετική.

Από το 2006 ασκεί ιδιωτικά την οδοντιατρική με προσανατολισμό στην Κλινική Προσθετική, την Εμφυτευματολογία, τη θεραπεία κροταφογναθικών διαταραχών και την οδοντιατρική αντιμετώπιση ροχαλητού και υπνικής άπνοιας.

Από το 2008 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιού Αθηνών συμμετέχοντας στην εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στο αντικείμενο της Προσθετικής.

Το 2013 μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης στη θεραπευτική αντιμετώπιση στοματογναθοπροσωπικού πόνου και διαταραχών ύπνου.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Αυστραλία, δίνοντας διαλέξεις για θέματα που αφορούν την Κλινική Προσθετική, τις αισθητικές ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, τις κλινικές εφαρμογές των εμφυτευμάτων, τη θεραπεία κρανιογναθικών διαταραχών και την οδοντιατρική αντιμετώπιση του ροχαλητού και της άπνοιας ύπνου. Δημοσιεύει επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά οδοντιατρικά περιοδικά.

Είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών οδοντιατρικών και ιατρικών επιστημονικών εταιρειών.

Γεωργία Καλαντζοπούλου

Γεωργία Καλαντζοπούλου

Γεωργία Καλαντζοπούλου

Η Γεωργία-Δανάη Καλαντζοπούλου είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Εξειδίκευσης στην Προσθετική.

Από το 2012 είναι συνεργάτης στην οδοντιατρική κλινική iDentical με προσανατολισμό την Κλινική Προσθετική και την Εμφυτευματολογία. Από το 2015 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών στο αντικείμενο της Προσθετικής.

Συμμετέχει σε σημαντικό αριθμό σεμιναρίων σχετικά με τη ψηφιακή τεχνολογία στη σύγχρονη οδοντιατρική πράξη.

Τον Απρίλιο του 2019 έλαβε πιστοποίηση επάρκειας γνώσης στην ικανότητα χρήσης υπολογιστικών και κατασκευαστικών μεθόδων για στατικά καθοδηγούμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Αναγνωρίζοντας την αξία της πρόληψης στην οδοντιατρική, από το 2016 εκπαιδεύτηκε σε κύκλο σεμιναρίων της ομάδας του iTOP- individually trained oral profylaxis, συμμετείχε ως εκπαιδεύτρια σε σεμινάρια και το 2019 έλαβε τον τίτλο της διεθνούς εκπαιδεύτριας.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει παρουσιάσει εργασίες με θέματα που αφορούν την Κλινική Προσθετική, τις αισθητικές ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και τις κλινικές εφαρμογές των εμφυτευμάτων.

Δημοσιεύει επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά οδοντιατρικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας, της Εταιρείας Σύγχρονης Οδοντιατρικής και της συντακτικής ομάδας του ελληνικού οδοντιατρικού περιοδικού Dental Journal, του ομίλου Omnipress.

Άννι Ραπάι

Άννι Ραπάι

Άννι Ραπάι

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κυθήρων το 2002 και στη συνέχεια σπούδασε στην Αθήνα στον ΟΕΕΚ, από όπου έλαβε την πιστοποίηση του βοηθού οδοντιάτρου.

Εργάζεται στην κλινική iDentical από το 2008, ως βοηθός οδοντιάτρου σε όλες τις ειδικότητες. Είναι επίσης υπεύθυνη για τα υλικά και τον εξοπλισμό της κλινικής.

Στον ελεύθερο χρόνο της αγαπά να ταξιδεύει, να διαβάζει λογοτεχνία και να μαγειρεύει.

Ιουλία Γιαπουτζή

Ιουλία Γιαπουτζή

Ιουλία Γιαπουτζή

Αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Νέου Ηρακλείου Αττικής το 1992 και στη συνέχεια φοίτησε στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας Προσθετικής & Ορθοδοντικής στην Αθήνα.

Από το 1993 εργάστηκε ως βοηθός οδοντιάτρων διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και σε οδοντοτεχνικά εργαστήρια.

Από το 2016 εργάζεται στην κλινική iDentical ως βοηθός οδοντιάτρου, εστιάζοντας κυρίως στην ειδικότητα του περιοδοντολόγου και σε γναθοχειρουργικές διαδικασίες. Συμμετέχει και στις οδοντοτεχνικές εργασίες, στο εργαστήριο της κλινικής.

Χόμπι της είναι οι λατινικοί χοροί, το θέατρο, το σινεμά και η μουσική.

Άννι Τζέπα

Άννι Τζέπα

Άννι Τζέπα

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο στο Μαρκόπουλο Αττικής το 2007. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος και έλαβε την ειδικότητα στη Νοσηλευτική χειρουργική. Έκανε πρακτική στο γενικό κρατικό νοσοκομείο « Γ.Γεννηματάς», στο Περιφερειακό γενικό νοσοκομείο και στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».

Από το 2017 εργάζεται στην κλινική iDentical, ως βοηθός οδοντιάτρου.

Έχει γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Ως χόμπι προτιμά τα ταξίδια, το θέατρο και το σινεμά.

Μαρία Γραμμένου

Μαρία Γραμμένου

Μαρία Γραμμένου

Αποφοίτησε από το 7ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου το 2014. Φοίτησε στο Αττικό Κολέγιο και πήρε την ειδικότητα στη Νοσηλευτική. Επίσης έχει τις βασικές γνώσεις της Μαιευτικής.

Από το 2018 εργάζεται στην κλινική iDentical ως βοηθός οδοντιάτρου, εστιάζοντας περισσότερο στην ειδικότητα της προσθετικής, αλλά και της χειρουργικής εμφυτευματολογίας.

Ως χόμπι έχει το χορό, την άθληση, καθώς και τα ταξίδια.

Μιλένα Τσέλια

Μιλένα Τσέλια

Μιλένα Τσέλια

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ν.Ιωνίας το 2011. Σπούδασε Διαφήμιση ( Management/ Marketing) στο Δ.Ι.Ε.Κ Ν.Σμύρνης.

Από το 2018 εργάζεται στην κλινική iDentical. Είναι η γραμματέας της κλινικής, υπεύθυνη για τη διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, την υποδοχή των ασθενών, καθώς επίσης και του συντονισμού της ομαλής καθημερινής λειτουργίας της κλινικής.

Τα ενδιαφέροντα της στον ελεύθερο χρόνο είναι η μουσική, ο χορός και το διάβασμα.